Open werfdag Koersel ging toch door ondanks corona!

zondag 16 augustus 2020

Onze recente kijkdag in het houtskelet nieuwbouwproject bood een unieke gelegenheid om dieper in de wereld van houtbouw te duiken. Van hartelijke gesprekken met de bouwheer en bouwvrouw tot het tastbaar ervaren van de structuur, de bezoekers kregen een exclusief inzicht in de voortgang van dit boeiende project.

bouwheer-houtskeletbouw-open-werfdag-openwerfdag-houtskelet-skeletbouw-houtbouw-nieuwbouwproject-realisatie-huis-duurzaam-wonen-bouwen-bouw-zelfbouw-project-werffoto-opbouw-details

Houtskeletbouw geplaatst door Intopia

Ondanks de coronacijfers hebben we de open werfdag in Koersel toch kunnen laten plaatsvinden. Dankzij de nodige voorzorgsmaatregelen en het handhaven van voldoende afstand, kon Intopia verschillende geïnteresseerde bubbels te woord staan. Voor de trotse eigenaars/zelfbouwers van deze prachtige nieuwbouwwoning was het bovendien de ideale gelegenheid om te pronken met hun houtskeletbouw in opbouw. Hierdoor konden ze anderen motiveren en inspireren.

Openwerfdag koersel archi-f evie favoreel architect architectenbureau ham duurzaam bouw energetisch renoveren nieuwbouwproject nieuwbouwen bouwen aan eigen huis open werfdag werfbezoek openwerf kijkdag houtskeletbouw

Architect Evie Favoreel van Archi-F Architectenbureau

Tijdens de rondleidingen nam Evie Favoreel, architect en zaakvoerder van Archi-F, het voortouw. Gedurende de rondleiding deelde ze niet alleen haar passie voor duurzaam wonen en bouwen, maar bracht ze ook de nieuwste trends en innovaties ter sprake die bij dit ontwerp zijn toegepast. Door haar verhaal werd duidelijk dat duurzaamheid niet alleen van belang is voor het milieu, maar ook aanzienlijke voordelen biedt voor de bewoners van dit huis.

zelfbouwpakket formule modules werkwijze zelfbouwpakketten zelfbouwformules

Houtskeletbouw geplaatst, afwerking in zelfbouw

Ons bouwkoppel maakte een weloverwogen keuze: het beste van beide werelden. In eerste instantie vertrouwden ze op het vakmanschap van het ervaren team van Intopia voor de plaatsing van hun houtskeletbouw. Dit zorgde voor een solide basis en een vlotte start van het bouwproces. Voor de lucht- en winddichting, het installeren van de leidingenspouw, en de afwerking met Fermacell-platen besloten ze zelf de handen uit de mouwen te steken.

Kortom, de Open Werfdag in Koersel was een dag vol bouwinfo en inspiratie. Bezoekers kregen de kans om de nieuwste ontwikkelingen in ons houtskelet nieuwbouwproject te ontdekken, in gesprek te gaan met ons en de bouwsfeer zelf te ervaren. Een succesvolle dag die bouwliefhebbers en toekomstige eigenaars een unieke blik achter de schermen bood.

Heb je Open werfdag Koersel gemist?

Geen nood! We organiseren op regelmatige basis open werfdagen.
Houd onze website in de gaten of schijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergelijkbare kijkdagen

openwervendag 2024 open werfdag lichtaart antwerpen embuild intopia houtskeletbouw vr bril virtual reality

Open werfdag Lichtaart

Al vanaf het begin stonden de geïnteresseerden in de rij om een kijkje te nemen in de zelfbouw houtskeletbouwwoning. Het aantal bezoekers bereikte een record met maar liefst 180 kijkers, wat meer dan het dubbele is van onze drukst bezochte open werfdag in Beringen.

Lees verder »
Scroll naar boven
Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst