Houtskeletbouw Infoavond: Bouw Slim, Duurzaam en Energiezuinig

maandag 4 december 2023

Houtskeletbouw is dé keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige, milieuvriendelijke en snel te realiseren woning. Kim Plessers ging tijdens de infoavond dieper in op Intopia’s benadering van houtskeletbouw, waarbij aandacht wordt besteed aan detail, duurzaamheid en maatwerk.

infoavond kerst winter december 2023 intopia houtskeletbouw zelfbouwpakketten info skeletbouw houtbouw architect livin architecten sofie vanmechelen duurzaam bouwen

Laatste houtskeletbouw infoavond van het jaar

Met de laatste houtskeletbouw infoavond van 2023 achter ons, kijkt het hele Intopia-team met dankbaarheid terug op een succesvol jaar vol bouwprojecten, samenwerkingen en groei. Aan elke zelfbouwer, gewaardeerde klant, toegewijde leverancier en alle anderen die ons pad hebben gekruist, willen we onze oprechte dank uitspreken. Terwijl we de feestdagen naderen, willen we niet alleen onze dankbaarheid delen, maar ook onze oprechte wensen voor bouwgeluk in 2024 overbrengen. Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met inspirerende ontwerpen, vlot verlopende bouwprocessen en de realisatie van dromen.

infoavond december 2023 intopia houtskeletbouw zelfbouwpakketten info skeletbouw houtbouw architect livin architecten sofie vanmechelen duurzaam bouwen

Inspirerende gastspreker

Sofie Vanmechelen, onze gastspreker van deze keer! Ze deelde met enthousiasme het verhaal achter Livin Architecten, waar ze samen met haar collega Sofie Maes werkt aan het perfectioneren van elk ontwerp. Als architectenbureau leggen ze de nadruk op particuliere projecten, wat naadloos aansluit bij het zelfbouwverhaal van Intopia. Van functionele indelingen tot esthetische details, Sofie en Sofie zorgen voor de puntjes op de i in elk aspect van hun werk.

zelfbouwpakket formule modules werkwijze zelfbouwpakketten zelfbouwformules

Blijf ook in 2024 zelfbouwen, want...

Zelfbouwen biedt unieke voordelen die verder gaan dan alleen financiële overwegingen. Bij Intopia geloven we sterk in het empowerment van individuen om hun droomwoning te realiseren. Kies zelf per module in welke maten je gaat zelfbouwen. Als je een expert bent, vertrouw op je vaardigheden en kies voor zelfbouw! Sta je er liever niet helemaal alleen voor, dan is zelfbouw met hulp de perfecte optie. Voor wie de voorkeur geeft aan direct genieten, is geplaatst een geweldige keuze. Sit back and relax terwijl Intopia het werk doet, en zie jouw droomhuis tot leven komen.

Kortom, al weer een infoavond van Intopia over duurzame houtskeletbouw en begeleide zelfbouwpakketten was we met trots op terug kijken.

Heb je Infoavond December gemist?

Geen nood! We organiseren op regelmatige basis infoavonden in onze toonzaal.
Houd onze website in de gaten of schijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kijk binnen in een zelfbouw houtskeletbouwwoning tijdens een van onze Open werfdagen!

Scroll naar boven
Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.