EVENTS

Wil je ons graag beter leren kennen? Ben je benieuwd naar hoe onze evenementen eruit zien? Het overzicht van geplande en afgelopen evenementen hieronder geeft je zeker een goed beeld van wat je kan verwachten tijdens een open werfdag, beurs, workshop,…

GEPLANDE EVENEMENTEN

openwervendag insta banner

Open werfdag – 25 mei 2025

Tijdens onze openwerfdag krijg je een rondleiding door de houtskeletwoning in opbouw, waarbij je uitleg krijgt over duurzaam bouwen. Een initiatief van Embuild waar we met graag aan meewerken. Houd zondag 25 mei 2025 alvast vrij in je agenda.

Lees verder »

AFGELOPEN EVENEMENTEN

hamse bouwbeurs kristoffelheem bouw beurs intopia

Hamse Bouwbeurs

Op 2 juni 2024 voor de allereerste keer de Hamse Bouwbeurs. Intopia is aanwezig als standhouder. Het belooft een dag te worden vol inspiratie, informatie en innovatie.

Lees verder »
openwervendag 2024 open werfdag lichtaart antwerpen embuild intopia houtskeletbouw vr bril virtual reality

Open werfdag Lichtaart

Al vanaf het begin stonden de geïnteresseerden in de rij om een kijkje te nemen in de zelfbouw houtskeletbouwwoning. Het aantal bezoekers bereikte een record met maar liefst 180 kijkers, wat meer dan het dubbele is van onze drukst bezochte open werfdag in Beringen.

Lees verder »
Kan ik het ook KIHO VTM tv programma

Kan ik het ook – 27 april 2024

Op zondag 21 april wordt de aflevering over zelfbouw houtskeletbouw uitgezonden op VTM. Mis het niet! Als je de uitzending hebt gemist, geen zorgen – de herhaling staat gepland op zaterdag 27 april. De opnames vonden plaats in Lichtaart, op de werf van een van onze zelfbouwers. We nemen kijkers mee achter de schermen en laten zien hoe zelfbouw echt in zijn werk gaat.

Lees verder »
reclamestoet carnaval lummen carnavalstoet

Carnaval Lummen – 1 april 2024

Dit jaar doen we iets speciaals bij Intopia. Voor de allereerste keer doen we mee met de carnavalstoet in Lummen. Een moment waarop we niet alleen onze creativiteit, maar ook onze gemeenschapsgeest willen laten zien.

Lees verder »
Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.