EVENTS

Wil je ons graag beter leren kennen? Ben je benieuwd naar hoe onze evenementen eruit zien? Het overzicht van geplande en afgelopen evenementen hieronder geeft je zeker een goed beeld van wat je kan verwachten tijdens een open werfdag, beurs, workshop,…

GEPLANDE EVENEMENTEN

Openwervendag 2024 embuild intopia houtskeletbouw open werfdag lichtaart zelfbouw Cropped

Open werfdag – 26 mei 2024

Binnenkort nodigen we je uit voor onze open werfdag in Lichtaart! De eigenaars hebben besloten om zelfbouw met hulp te omarmen. Wat het extra speciaal maakt, is dat onze klanten eerst een zorgwoning bouwden en nu begonnen zijn aan hun nieuwbouw. Tijdens de open werfdag kun je verschillende fases bekijken. De zorgwoning zit in de laatste afwerkingsfase en de nieuwbouw zal net wind- en waterdicht zijn.

Lees verder »

AFGELOPEN EVENEMENTEN

Kan ik het ook KIHO VTM tv programma

Kan ik het ook – 27 april 2024

Op zondag 21 april wordt de aflevering over zelfbouw houtskeletbouw uitgezonden op VTM. Mis het niet! Als je de uitzending hebt gemist, geen zorgen – de herhaling staat gepland op zaterdag 27 april. De opnames vonden plaats in Lichtaart, op de werf van een van onze zelfbouwers. We nemen kijkers mee achter de schermen en laten zien hoe zelfbouw echt in zijn werk gaat.

Lees verder »
reclamestoet carnaval lummen carnavalstoet

Carnaval Lummen – 1 april 2024

Dit jaar doen we iets speciaals bij Intopia. Voor de allereerste keer doen we mee met de carnavalstoet in Lummen. Een moment waarop we niet alleen onze creativiteit, maar ook onze gemeenschapsgeest willen laten zien.

Lees verder »
houtskeletbouw open werfdag koersel zelfbouwers houtbouw skeletbouw evenement info houtskelet energiezuinige woning

Open werfdag Koersel

Ondanks de coronacijfers kon de open werfdag in Koersel toch doorgaan. Verschillende bubbels van geïnteresseerden kregen een rondleiding.

Lees verder »
Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.