ZELFBOUWPAKKETTEN INFOAVOND

Succesvolle start met Intopia’s 1ste infoavond over houtskeletbouw

maandag 6 oktober 2023

Duurzame houtskeletbouw en zelf de handen uit de mouwen steken – dat was het centrale thema van een gedenkwaardige avond bij Intopia. Het beloofde een inspirerende infoavond te worden, en de aanwezigen werden niet teleurgesteld.

infoavond oktober 2023 intopia houtskeletbouw

Eén avond, alles over Intopia ontdekken

In de sfeervolle toonzaal van Intopia werden geïnteresseerden hartelijk ontvangen door commercieel adviseur Kim Plessers. De warme en gastvrije sfeer zette meteen de toon voor de avond. Zaakvoerder Tim Luyten was ook aanwezig en begroette bezoekers persoonlijk, wat de betrokkenheid van het bedrijf bij hun klanten benadrukte. Na de presentaties was er ruimte voor vragen en interactie. Bezoekers konden hun brandende vragen stellen en kregen praktische antwoorden en advies van de experts van Intopia. De avond was niet alleen informatief, maar ook zeer interactief.

infoavond oktober 2023 intopia houtskeletbouw archi f architectenbureau info

Inspirerende gastspreker

De hoogtepunten van de avond waren ongetwijfeld de inzichten van gastspreker architect Evie Favoreel van Archi-F. Ze deelde haar passie voor duurzaam wonen en bouwen en besprak de nieuwste trends en innovaties op dit gebied. Haar inspirerende verhaal raakte de harten van velen en liet zien dat duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de bewoners van de huizen.

infoavond oktober 2023 intopia houtskeletbouw zelfbouwpakketten info skeletbouw houtbouw architect evie favoreel archi f tim luyten duurzaam bouwen

De kracht van zelfbouwpakketten

Een belangrijk aspect van de avond was de presentatie van Intopia zelf. Het bedrijf onderscheidde zich door zijn aanpak van begeleide zelfbouwpakketten. Tijdens de avond werd duidelijk gemaakt dat Intopia deze pakketten op maat samenstelt voor hun klanten. Dit betekent dat zowel beginners als ervaren bouwers de kans krijgen om zelf aan hun droomhuis te werken, met de nodige professionele begeleiding en ondersteuning.

Kortom, de eerste infoavond van Intopia over duurzame houtskeletbouw en begeleide zelfbouwpakketten was een groot succes. Het bood een gelegenheid om te leren, inspiratie op te doen en te ontdekken hoe duurzaam bouwen en zelfbouw hand in hand kunnen gaan. De aanwezigheid van Kim Plessers, Tim Luyten, en gastspreker Evie Favoreel maakte deze avond tot een waardevolle ervaring voor alle bezoekers. Intopia bewijst dat de toekomst van bouwen duurzaam en toegankelijk is voor iedereen.

Heb je Infoavond Oktober gemist?

Geen nood! We organiseren op regelmatige basis infoavonden in onze toonzaal.
Houd onze website in de gaten of schijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven
Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst