aanbouw-project-houtskeletbouw-zelfbouw-doe-het-zelf-aanbouwen-projectbouw-ruwbouw-zelf-bouwen-energiezuinig-interieur

Houtskeletbouw aanbouw met warmtepomp en schuifraam in Wellen

Geen ervaring met houtskeletbouw

“Wij waren voor ons bouwproject even alles aan het aftoetsen. Traditioneel bouwen of houtskeletbouw?
1 ding was zeker: we wilden absoluut zo veel mogelijk zelf doen! Omdat we geen ervaring hadden met houtskeletbouw, hadden we begeleiding nodig. Zo was de keuze voor Intopia snel gemaakt”
houtskeletbouw aanbouw wellen zelfbouw met hulp intopia

Aanbouw maken van hout

Traditionele bouw of houtskeletbouw?

Het verhaal van deze klant begint met de overweging voor een bouwproject en de keuze tussen traditionele bouw en houtskeletbouw. De klant benadrukt dat ze absoluut zoveel mogelijk zelf wilden doen. Omdat de klant zelf geen ervaring had met het metselen van muren, maar wel een schrijnwerkersopleiding had gevolgd, was de keuze voor een aanbouw maken in hout snel gemaakt.

Zelfbouw met hulp

Om hun bouwproject succesvol te realiseren, zochten ze naar begeleiding en kwamen ze via internet bij Intopia terecht. Het feit dat Intopia ‘doe-het-zelf‘ pakketten aanbood, sprak hen meteen aan. Na het eerste contact werd er een gedetailleerde offerte opgesteld en na goedkeuring keek het koppel uit naar het bouwproces. Dankzij het zelfbouw met hulp bouwpakket konden ze rekenen op de professionele begeleiding en expertise van Intopia.

Fouten maken is onmogelijk

“Wij zijn enorm tevreden over het verloop van ons bouwproces met Intopia. Het was indrukwekkend hoe gedetailleerd alles was uitgewerkt, waardoor het bijna onmogelijk was om fouten te maken. Ter plaatse kregen we duidelijke uitleg, en alle benodigde materialen werden meegeleverd, van kleine schroeven tot grote machines. Het was voor ons een enorme plus dat we geen extra materiaal hoefden aan te schaffen, omdat alles al was voorzien.”

Een aanrader voor zorgeloze zelfbouw

“Onze lof voor Intopia is enorm, en we zouden het bedrijf aan iedereen aanbevelen die houtskeletbouw overweegt. Wat we vooral waarderen, is dat je zoveel als je wilt zelf kunt doen, maar dat Intopia ook de optie biedt om bepaalde taken door hen te laten uitvoeren. Daarnaast is het geruststellend dat Intopia de controle behoudt en verantwoordelijkheid neemt voor punten die te veel risico met zich meebrengen.”

Deze projecten zijn misschien ook interessant voor je

Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.