reclamestoet carnaval lummen carnavalstoet

RECLAMESTOET: Intopia viert carnaval in Lummen

Intopia viert carnaval in Lummen: een primeur!

Dit jaar doen we iets speciaals bij Intopia. Voor de allereerste keer doen we mee met de carnavalstoet in Lummen. Een moment waarop we niet alleen onze creativiteit, maar ook onze gemeenschapsgeest willen laten zien.

Een blik achter de schermen

Bij Intopia staat teamspirit centraal. We geloven sterk in het samenbrengen van mensen, zowel binnen als buiten het werk. Daarom hebben we besloten om dit jaar mee te doen aan de carnavalstoet in Lummen. Een perfecte gelegenheid om een geweldige tijd te hebben.

Onze medewerkers zijn al bezig met de voorbereidingen. Van het kiezen van de outfits tot het versieren van onze zwarte camionette en jeep, iedereen zet zijn beste beentje voor.

Kom en vier met ons mee!

We zouden het fantastisch vinden als je langs komt om ons te steunen. Onze zwarte camionette en jeep zullen niet te missen zijn in de stoet.

Carnaval in Lummen staat bekend om zijn gezelligheid en warme sfeer. Naast het bewonderen van de stoet, zijn er tal van activiteiten voor jong en oud.

Tot slot

We hopen je daar te zien, zodat we samen kunnen lachen, dansen en genieten van dit unieke evenement. Dus, trek je feestkleding aan en kom samen met ons carnaval vieren in Lummen. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

reclamestoet carnaval lummen carnavalstoet

Wanneer:

Datum: maandag 1 april 2024
Tijd: 14u11
Locatie: Lummen

Aankomende evenementen

Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.