optopping-landen-houtskeletbouw-aanbouw-uitbreiding-op-verdieping-skeletbouw-zelf-bouwen-diy-houtbouw-houten-gevelbekleding-voorgevel-achtergevel-bekleding

Landen’s houtskeletbouw meesterwerk: Aanbouw en optopping met houten gevelbekleding

Houtskeletbouw aannemer aan het woord

“Het was wel een nieuwe uitdaging om deze aanbouw zo in de lucht te bouwen! Geweldig om te zien hoe dit project tot leven kwam. Dit project bewijst dat we, zelfs in de bouw, onze grenzen kunnen verleggen en geweldige resultaten kunnen bereiken. Ik ben ongelooflijk trots op ons team!”
aanbouw landen optopping uitbreiding renovatie houten gevelbekleding houtskeletbouw skeletbouw aanbouw landen optopping uitbreiding renovatie houten gevelbekleding houtskeletbouw

Duurzame aanbouw met houten gevelbekleding

In de pittoreske gemeente Landen, omringd door de natuurpracht van België, heeft Intopia in 2019 een opmerkelijk project voltooid. De aandacht werd getrokken van bewoners en bouwenthousiastelingen. Deze houtskeletbouw aanbouw en optopping, met een plat dak en houten gevelbekleding, illustreert niet alleen vakmanschap, maar ook de kracht van samenwerking tussen Intopia en hun klant.

Het project begon met de visie van de klant om hun woning uit te breiden met een moderne, duurzame aanbouw. Om deze droom werkelijkheid te maken, kozen ze voor architect Herman de Becker en Intopia, een toonaangevende expert in houtskeletbouw. Het resultaat was een opmerkelijke aanbouw die naadloos in de landelijke omgeving van Landen past.

Kiezen voor houten gevelbekleding

Een van de opvallende kenmerken van deze aanbouw is de houten gevelbekleding. De klant koos bewust voor dit natuurlijke materiaal om de woning te laten versmelten met het omliggende groen. De houten gevelbekleding geeft de aanbouw een warme, authentieke uitstraling en draagt bij aan de duurzame benadering van het project.

Samenwerken met Intopia voor een uniek project

Wat dit project nog indrukwekkender maakt, is de samenwerking tussen Intopia en de klant zelf. Terwijl Intopia verantwoordelijk was voor het plaatsen van het houtskelet en het platte dak, besloot de klant om zelf betrokken te zijn bij belangrijke aspecten zoals lucht- en winddichting, isolatie en het gebruik van Fermacell-platen. Intopia bood deskundige begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, wat resulteerde in een geweldige samenwerking tussen beide partijen.

Deze samenwerking benadrukt de betrokkenheid van Intopia om de wensen van hun klanten te begrijpen. En hen te ondersteunen bij het realiseren van hun droomprojecten. Het eindresultaat is een aanbouw die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Dit project in Landen is een inspirerend voorbeeld van hoe vakmanschap, duurzaamheid en klantbetrokkenheid samenkomen om een uniek en prachtig bouwwerk te creëren. Het toont aan dat Intopia niet alleen gespecialiseerd is in houtskeletbouw, maar ook in het leveren van maatwerkoplossingen die aan de verwachtingen van hun klanten voldoen.

Deze projecten zijn misschien ook interessant voor je

Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.