NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Wij houden je graag op de hoogte van ons recent nieuws. Misschien heb je Intopia en zijn werknemers al ergens zien verschijnen in een artikel of op televisie. Hieronder bij “In de pers” vind je enkele links naar interessante publicaties. Ook voor de laatste nieuwtjes en updates van onze website moet je hier zijn. Volg je ons Youtubekanaal en social mediapagina’s al? Zo blijf je zeker up to date!

Openwervendag 2024 embuild intopia houtskeletbouw open werfdag lichtaart zelfbouw Cropped

Open werfdag – 26 mei 2024

Binnenkort nodigen we je uit voor onze open werfdag in Lichtaart! De eigenaars hebben besloten om zelfbouw met hulp te omarmen. Wat het extra speciaal maakt, is dat onze klanten eerst een zorgwoning bouwden en nu begonnen zijn aan hun nieuwbouw. Tijdens de open werfdag kun je verschillende fases bekijken. De zorgwoning zit in de laatste afwerkingsfase en de nieuwbouw zal net wind- en waterdicht zijn.

Lees verder »
Kan ik het ook KIHO VTM tv programma

Kan ik het ook – 27 april 2024

Op zondag 21 april wordt de aflevering over zelfbouw houtskeletbouw uitgezonden op VTM. Mis het niet! Als je de uitzending hebt gemist, geen zorgen – de herhaling staat gepland op zaterdag 27 april. De opnames vonden plaats in Lichtaart, op de werf van een van onze zelfbouwers. We nemen kijkers mee achter de schermen en laten zien hoe zelfbouw echt in zijn werk gaat.

Lees verder »
nieuwbouw zolder houtskelet intopia zelfbouwpakket

Energiezuinige woning in Zolder

Bij dit opmerkelijke project stond de bouwheer voor een helder doel: een woning creëren met een onderscheidend ‘eigen karakter’, gecombineerd met een laag energieverbruik en minimaal onderhoud.

Lees verder »
kan ik het ook vtm programma houtskeletbouw zelfbouw tv uitzending

Nieuws

Het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen van Intopia wil je niet missen! We houden je graag op de hoogte van alle opmerkelijke gebeurtenissen rondom ons bedrijf. Wellicht heb je al artikelen of televisie-uitzendingen gezien waarin Intopia en onze toegewijde medewerkers schitterden.

Lees verder »

RECENTE UPLOADS

Scroll naar boven
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.