HAMSE BOUWBEURS: Houtskeletbouw in zelfbouw

INTOPIA op hamse bouwbeurs

Ben je van plan om binnenkort je eigen huis te bouwen of je huidige woning te verbouwen? Dan weet je waarschijnlijk al dat dit geen kleine opgave is. Tegenwoordig komen er heel wat verplichtingen bij kijken. Deze zijn bedoeld om ons stap voor stap naar een energiezuinigere en duurzamere manier van wonen te leiden. Maar hoe navigeer je door deze zee van regels zonder het overzicht te verliezen? En belangrijker nog, hoe zorg je ervoor dat je project betaalbaar blijft?

Een helpende hand:

Om je hierbij te helpen, organiseert beweging.net Ham op 2 juni 2024 voor de allereerste keer de Hamse Bouwbeurs. Deze vindt plaats van 10u tot 18u in het Kristoffelheem (Schoolstraat) in Ham. Het belooft een dag te worden vol inspiratie, informatie en innovatie.

Waarom je deze kans niet mag missen:

  • Gratis toegang: Registreer je vooraf en krijg gratis toegang. Zo bespaar je niet alleen 5 euro, maar verzeker je jezelf ook van een plekje op deze informatieve dag.
  • Leer van experts: Elk uur zijn er infosessies over regelgeving, subsidiemogelijkheden, en tips en tricks om betaalbaar én ecologisch te bouwen. Deze sessies worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Ham en zijn een gouden kans om te leren van de besten in het vak.
  • Ontmoet Intopia: Wij staan klaar om je te ontmoeten bij onze stand. Of je nu specifieke vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken, ons team kijkt ernaar uit om je te ontmoeten.

 

hamse bouwbeurs kristoffelheem bouw beurs

Wanneer:

Datum: zondag 2 juni 2024
Tijd: 10u – 18u
Locatie: Kristoffelheem Schoolstraat in Ham

De Hamse Bouwbeurs is meer dan een evenement; het is een kans om te ontdekken hoe je jouw droomhuis kunt realiseren op een manier die zowel vriendelijk is voor je portemonnee als voor de planeet.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen de toekomst van bouwen te verkennen.

geplande evenementen

Openwervendag 2024 embuild intopia houtskeletbouw open werfdag lichtaart zelfbouw Cropped

Open werfdag – 26 mei 2024

Binnenkort nodigen we je uit voor onze open werfdag in Lichtaart! De eigenaars hebben besloten om zelfbouw met hulp te omarmen. Wat het extra speciaal maakt, is dat onze klanten eerst een zorgwoning bouwden en nu begonnen zijn aan hun nieuwbouw. Tijdens de open werfdag kun je verschillende fases bekijken. De zorgwoning zit in de laatste afwerkingsfase en de nieuwbouw zal net wind- en waterdicht zijn.

Lees verder »
Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.