BOUWVERLOF: 12 juli t.e.m. 4 augustus

BOUWVERLOF

Vanaf 12 juli tot en met 4 augustus gaat Intopia in bouwverlof. Tijdens deze periode zijn we telefonisch en via mail niet bereikbaar. Wil je toch contact opnemen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op zodra we terug zijn. Op 5 augustus organiseren we direct een infoavond waarvoor je je kunt inschrijven via het onderstaand contactformulier.

Wat is bouwverlof:

Bouwverlof is een periode waarin bedrijven in de bouwsector collectief vakantie nemen. Dit betekent dat veel bouwbedrijven tijdelijk hun werkzaamheden stilleggen. Het is een moment van rust en ontspanning voor de werknemers, zodat ze daarna weer fris aan de slag kunnen. Bij Intopia hechten we veel waarde aan deze periode om onze medewerkers de nodige rust te geven.

INFOAVOND 5 AUGUSTUS

Direct na ons bouwverlof organiseren we op 5 augustus een infoavond. Dit is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over onze diensten en projecten. Schrijf je in via het contactformulier en wees verzekerd van een plek. Tijdens deze avond kun je al je vragen stellen en krijg je een goed beeld van wat we voor je kunnen betekenen.

Schrijf je in voor onze infoavond:

infoavond

Wanneer:

Datum: maandag 5 augustus 2024
Tijd: 19u – 21u30
Locatie: Onze toonzaal bij Intopia, Schippersstraat 11, 3560 Lummen

Bij Intopia staan we voor je klaar, ook na het bouwverlof. We kijken ernaar uit om je te helpen met al je bouwprojecten en je te verwelkomen op onze infoavond. Tot dan!

VOORGAANDE INFOAVONDEN

Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.