zijaanzicht bijgebouw geetbets houtskelet limburg belgie zelf bouwen poolhouse

Bijgebouw in houtskelet: Volledig zelf geplaatst begeleid zelfbouwpakket

Houtskeletbouw aannemer aan het woord

“Een bijgebouw in houtskeletbouw is snel, duurzaam en flexibel in ontwerp. Het biedt uitstekende isolatie, is kostenefficiënt en milieuvriendelijk dankzij hernieuwbaar hout. Dit resulteert in comfortabele ruimtes met lagere energiekosten. Samengevat, een praktische keuze voor veel projecten.”
geetbets binnenaanzicht geetbets binnenaanzicht

Bijgebouw in houtskelet

Zelfbouw bijgebouw in houtskelet met volledige begeleiding

Dit prachtige houtskelet bijgebouw bevindt zich in Geetbets. Het is een meesterlijk staaltje zelfbouw dat met volledige begeleiding tot leven is gebracht. De buitenafwerking bestaat uit verticale houten gevelbekleding, wat een rustieke elegantie toevoegt en perfect past bij de natuurlijke omgeving.

Binnenkomend tref je een hedendaagse inrichting aan, waaruit blijkt dat er zorgvuldig is nagedacht over het ontwerp en er oog is voor detail. De binnenruimte is afgewerkt met gipsvezelplaten, wat niet alleen zorgt voor een strakke en eigentijdse uitstraling, maar ook een duurzame en gemakkelijk te onderhouden binnenomgeving creëert. De kers op de taart wordt gevormd door de gezellige haard die het interieur verrijkt. Deze haard fungeert niet alleen als warmtebron, maar voegt ook een sfeervol element toe.

Of je nu de prachtig afgewerkte houten gevelbekleding bewondert, de strakke en moderne inrichting van dichtbij bekijkt, of geniet van momenten bij de knisperende haard, dit bijgebouw belichaamt de synergie tussen menselijk vernuft en de schoonheid van de omringende wereld. Bovendien is het een inspirerend voorbeeld van hoe zelfbouw en begeleiding kunnen leiden tot een functioneel meesterwerk.

Houtskeletbouw bouwtechniek

Door te kiezen voor houtskeletbouw als bouwtechniek, heeft dit bijgebouw in houtskelet een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Hout is een hernieuwbaar bouwmateriaal dat CO2 opslaat tijdens zijn groeifase en deze opslag behoudt gedurende de levensduur van het gebouw. Dit draagt bij aan het verminderen van de koolstofemissies en het bevorderen van duurzaam bouwen. Daarnaast biedt het nog andere voordelen.

Deze projecten zijn misschien ook interessant voor je

Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.