gevelpleister aanbouw woning houtskeletbouw pellenberg

Aanbouw woning in houtskeletbouw geplaatst in Pellenberg

Renilde en Johan over hun ervaring bij Intopia…

“Wij zijn laaiend enthousiast over de samenwerking met Intopia. Alles is héél vlot verlopen! De communicatie was steeds snel, helder en transparant. We kregen correcte info bij de begeleidingen. De plaatsers zijn een goed team. Ook over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tijdens de koude winterprik konde we vaststellen dat ons huis zeer goed geïsoleerd is!”
aanbouw woning houtskeletbouw pellenberg 3

Aanbouw Woning in Pellenberg

Houtskelet voor aanbouw woning

Deze fraaie aanbouw in Pellenberg is ontstaan uit het idee dat onze klanten later graag alles gelijkvloers wilden hebben. Als je kiest voor een aanbouw te laten plaatsen brengt dat natuurlijk ook verschillende andere voordelen met zich mee. Hier wordt er vooral meer leefruimte en lichtinval gecreëerd. Ook de carport is een mooie toevoeging aan de aanbouw. De auto staat er droog onder en daarnaast neemt het ook minder ruimte in dan een echte garage.

Warmtepomp

Met de warmtepomp waarvoor men koos zijn ze voorbereid op de energienormen van de toekomst. Het kiezen voor een warmtepomp bij een houtskeletbouw aanbouw biedt voordelen zoals energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid, compatibiliteit met vloerverwarming, flexibiliteit in warmtebronnen en lagere operationele kosten op lange termijn. Daarnaast zijn er vaak subsidies beschikbaar.

Deze projecten zijn misschien ook interessant voor je

Scroll naar boven

Wat zit er inbegrepen bij Lucht- en winddichting?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Wat zit er inbegrepen bij Houtskelet?

Zelfbouw

Zelfbouw met hulp

Geplaatst

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte over onze projecten en openwerfdagen.