Vernieuwbouw in Beringen

Deze doorgedreven energetische renovatie is niet wat je verwacht. Rondom de bestaande woning werd een luchtdichte en geïsoleerde schil aangebracht in houtskelet. Onze klanten hebben dit helemaal zelf onder begeleiding van de aannemer en architect gebouwd. Dankzij de keuze van een goed samenwerkend bouwteam is deze werf heel erg vlot verlopen. We gaan dan ook iets verder dan de traditionele verbouwer. We kiezen voor een ecologische en passieve opbouw van alle wanden en daken. Zelfs voor de vloeren gaan we net iets verder dan gemiddeld. Ook de keuze van de technieken weegt door voor het ultieme comfort wanneer de woning klaar zal zijn. Dankzij het goede doordachte inzicht en accurate werk van de bouwheer krijgen we een zeer mooi en afgewerkte woning met oog voor detail. 

Wil je deze renovatie van dichtbij zien? Kom dan zeker een kijkje nemen op 12 maart tijdens onze open werfdag.

Lees verder Verbergen
houten gevelbekleding

Wilt u dit huis bezoeken?

Contacteer ons en wij doen ons uiterste best om een bezoek ter plaatse te regelen.
Scroll to Top